Liquid Asset Partners, jonka omistuksessa EBR nyt on, ja joka on erikoistunut tämänkaltaisten yritysten jäämistöjen huutokauppaamiseen, pitää kesäkuun 7. päivä alkaen kaksi kuukautta kestävän vähä vähältä etenevän konkurssimyynnin ja huutokaupan.

Mukaan kuuluvat tehdaskaluston ja irtaimen sekä valmistukseen tarvittavien laitteiden lisäksi immateriaaliset oikeudet sekä monet tehtaan historialliset artefaktit.

– Tällainen tilaisuus tarjoutuu vain kerran elämässä, toteaa Liquid Asset Partnersin pääjohtaja Bill Melvin. – Jokaiselle moottoripyöräfanille kauppatilaisuus on liian halpa missattavaksi. Voit ostaa mitä tahansa kisamoottoripyörään liittyvää, käsintehtyjä työkaluja tai vaikka koko ikonisen brändin itsellesi. Myymme niin isoin alennuksin, että ihmiset lentävät paikalle kaikkialta maailmasta. Jotkut ihmiset voivat jopa aloittaa kokonaan uuden busineksen vain tekemällä täällä sopivia kauppoja.

Myynti järjestetään kolmessa osassa: paikan päällä tapahtuva konkurssimyynti alkaa kesäkuun 7. päivä, jolloin myydään tonneittain osia, työkaluja sekä historiallisia esineitä vähitellen. Tämä myynti jatkuu kaksi kuukautta.

EBR:n pyörät tositoimissa.

EBR:n pyörät tositoimissa.

 

Julkinen huutokauppa järjestetään puolestaan 8.6., ja se sisältää tehtaan tuotantolaitteiston, testausvälineet sekä lukuisia lisäkohteita mukaan lukien EBR:n immateriaaliomaisuus sekä tuotantotyökalut, jotka sijaitsevat alihankkijoilla ympäri maapallon.

Olemassaolevat moottoripyörien osat, joiden arvo on yli 15 miljoonaa dollaria myydään alennettuun hintaan normaalien osien tilauskanavan kautta.

– Tämä on suurin koskaan toteutunut urheilumoottoripyöräteollisuuden konkurssimyynti, Melvin toteaa. – Nämä superpyörien osat ja välineistö ovat osa kahdella pyörällä liikkuvaa taidetta, myydään valtavin alennuksin suoraan tehtaan lattialta. 

Myyntipaikka on vain 30 minuutin matkan päässä Milwaukeessa, jota tiedotteessa kuvataan maailman moottoripyöräpääkaupungiksi. Tittelistä olisivat varmasti kiinnostuneita kisaamaan monet muutkin kaupungit, joissa on huippupyörien, kuten Milanossa Ducatin, valmistus.

EBR:n pyörien valmistus ja myynti olivat jo taas kerran toiminnassa viime vuoden puolella, ja tulevaisuus näytti ruusuisemmalta kuin aikoihin. Toki kyseessä oli vanhojen mallien valmistus, mutta siitä huolimatta. Valitettavasti uutta raharikasta sekä intohimoisesti moottoripyöristä kiinnostunutta sijoittajaa ei sitten löytynyt. 

EBR Motorcycles -logo.

EBR Motorcycles -logo.

Aiheesta aiemmin:

Ruotsalainen mp-alan yritys vastaa EBR Motorcyclesin osamyynnistä ja huolloista Euroopassa

Ei ole helppoa mp-valmistuksessa - Erik Buell Racing selvitystilaan

Erik Buell Racing käynnisti uudelleen mp-valmistuksen

Eric Buell Racing lopettamassa - nytkö päättyy Buellien taru?

Eric Buell Racing rekisteröi itselleen legendaarisen "Black Lightning" -tuotemerkin

Erik Buell Racingin uusimmat mallit myyntiin - roimasti halpuutettuina