Harvinainen Harrikka varastettiin Helsingissä

Kuvissa näkyvä (aloituskuvassa) Harley-Davidson moottoripyörä, rekisteritunnus RY-936, varastettiin lauantain 19.7.2014 ja sunnuntain 20.7.2014 välisen illan ja yön aikana Helsingissä Pronssitien parkkipaikalta, osoitteesta Pronssitie 2. Moottoripyörä nähtiin anastuspaikalla tallessa vielä lauantaina klo 16.00 ja anastus havaittiin sunnuntaina klo 15.50 aikaan. Moottoripyörässä oli ollut peitto päällä.

Juttuun pääset tästä.

David Frost: Rise Above - mp-onnettomuuksista selviytyneiden sielunkuvia

Amerikkalainen moottoripyöräilyä harrastava ammattikuvaaja David Frost haluaa omilla valokuvillaan Rise Above -kuvansarjassaan kertoa, mitä moottoripyörien maailmassa todella tapahtuu kiiltokuvatarinoiden sijaan. Hänen valokuvissaan esitetään oikeita ihmisiä, joille on tapahtunut vakavia moottoripyöräonnettomuuksia, mutta jotka ovat silti jotenkuten parannuttuaan nousseet kuka milläkin tavalla takaisin moottoripyörän selkään. Intiimejä, vahvoja kuvia selviytyjistä tuskien kautta.

Juttu täällä.

Motoristi: vältä tietä no 672 eli Tokerotietä!

Tieremontteja on pakko tehdä, mutta silloin kun myös pohjaa pistetään uusiksi, moottoripyörällä on hankala ajaa paksun urautuneen sepelikerroksen päällä. Varsinkin jos tuskaa tuottaa jo henkilöautolla ajokin. Rankasta pölystä puhumattakaan. Kannattaa siis välttää tien no 672 eli Tokerotien käyttöä välillä Jalasjärvi-Kauhajoki elokuun loppupuolelle asti.

Juttu täällä.

Laitilassa hurja ylinopeus eilenillalla

Laitilalaismies intoutui melkein kolminkertaiseen vauhtiin nopeusrajoitukseen verrattuna. 

Juttu täällä.

Taas: motoristi kuoli törmäyksessä vasemmalle yllättäen kääntyvän auton kylkeen

Moottoripyöräilijä menehtyi liikenneonnettomuudessa Imatralla tänään tiistaina auton käännyttyä moottoripyörän eteen.

Juttu täällä.