Kammok toimii Teksasissa Austinissa, ja valmistaa muutenkin retkeilytarvikkeita ja riippumattoja, joten Sunda sopii ikäänkuin jatkeeksi heidän tuotevalikoimaansa. Yritys mainostaa Sundaa seuraavan tason 2+ hengen teltaksi ja riippumatoksi.

Sunda on menestynyt hyvin joukkorahoituspalvelu Kickstarterissa. Se on kerännyt jo 159 720 dollaria, kun perustavoite oli 75 000 dollaria. Hanketta on jäljellä vielä 41 päivää, joten usko tuotteeseen näyttää olevan rahoittajilla kova. 

Kammok kertoo Kickstarter-sivuillaan, että Sundan suunnittelun lähtökohtana olivat monipuolisuus, kestävyys ja asuttavuus. Teltan pitäisi adaptoitua käyttäjän tarpeisiin kaikissa ympäristöissä, selvitä sekä isoista että pienistä seikkailuista ja tuntua vieläpä kodilta, mihin tahansa päätätkin pystyttää leirisi.

Kammok Sunda riippumattoteltta

Kammok Sunda riippumattoteltta

Koska yritys on erikoistunut riippumattojen valmistukseen, lopputuloksena oli yhdistää heidän kaikki osaamisensa aiheesta ja nostaa teltta ylös maasta. Sunda on monikäyttöinen: se on teltta, riippumattoteltta, ultrakevyt suoja sekä tarvittaessa minimalistinen riippumatto.

Maahan pystytettynä telttana se on 2+ henkilön teltta, pitkänomainen sellainen. Sen lattiaosan pinta-ala 1,27 x 2,54 m mikä tekee 3,22 neliömetriä. Riippumattotelttana se majoittaa yhden henkilön.

Lisäksi siitä voi rakentaa ultrakevyen suojan, ja pakata matkaan vain päälliteltan ja pohjaosan teltasta olosuhteisiin, jotka eivät vaadi suojaa hyönteisiltä. Ja pelkkänä riippumattona sitä käyttäessäsi voit tietysti vain hengailla puiden välissä ja nauttia elämästä.

Kammok Sunda sisäteltta.

Kammok Sunda sisäteltta.

Sundan sisäteltta on valoa heijastavaa kangasta, joka mahdollistaa sen, että pienellä LED-valolla - vaikkapa otsalampulla - saat valaistua koko teltan sisältä heijastamalla valoa "katon kautta". Varsinkin, jos ripustat sen toiseen kahdesta erikoisvalmisteisesta taskusta, jotka on tarkoitettukin luomaan koko telttaan pehmeää hajavaloa.

Teltan liepeissä on mukavasti säilytystilaa ja sen päällikangas on lämpöä heijastavaa materiaalia. Normaalisti telttakangas päästää lävitseen sekä näkyvää valoa että infrapunasäteilyä ja tekee auringossa teltasta saunan. Sunda heijastaa ja estää merkittävässä määrin sekä näkyvän valon että infrapunasäteilyn lämmittävää vaikutusta.

Telttariippumaton mukana tulevat myös tukevat kiinnikkeet ja hihnat ripustamista varten. 

Kammok Sunda riippumattoteltta kokonaisuudessaan.

Kammok Sunda riippumattoteltta kokonaisuudessaan.

Kammok Sundan saa nyt kokonaisuutena Kickstarterin kautta 299 taalan hintaan, kun normaalihinta kampanjan päätyttyä on 399 dollaria. Päälle tulee tietysti rahti.

Allaolevasta videosta selvinnee parhaiten teltan laatu ja monipuolisuus.

Seikkailu voi alkaa - Kammok Sunda.

Seikkailu voi alkaa - Kammok Sunda.

Lyhyesti

  • - 3 vuodenajan teltta
  • - paino pakattuna 1,83 kg
  • - koko pakattuna 17,8 x 48,3 cm
  • - lattiapinta 1,27 x 2,54 m; 3,22 m2
  • - korkeus 1,02 m
  • - riippumatossaolijan maksimipaino 181 kg

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta tai Kickstarter-kampanjan sivuilta.

Kammok Sunda riippumattona.

Kammok Sunda riippumattona.

Lue lisää aiheesta:

Amokin riippumattoteltasta uusi versio seikkailijoille - Draumr 3

Crua: hybriditeltta ilmassa tai maassa nukkumista varten

Puuhun ripustettava teltta ensi kesän ykköshitti kokoontumisajoihin?

Redverz Atacama Expedition: tosi matka- ja seikkailumotoristin mp-teltta

Teltta seikkailuille, sinulle ja moottoripyörällesi - Lone Rider Mototent v2